ΜΠΙΛΛΙΑ Α.Ε.


2024

Year

2024

Role

Κατασκευή Website Παρουσίασης.

Client

Η ΜΠΙΛΛΙΑ Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χυμών και ποτών, ενώ παράλληλα διαθέτει και τμήμα πώλησης ανταλλακτικών μηχανημάτων-διανεμητών.

The challenge

Έχουμε κατασκευάσει μια πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από το μηδέν με Custom Design που αντικατοπτρίζει τη μοναδική αισθητική και τις ανάγκες του πελάτη μας. Μέσα από στενή συνεργασία και διαρκή επικοινωνία, καταλήξαμε σε ένα σχεδιασμό που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εταιρική ταυτότητα και τις στρατηγικές απαιτήσεις του πελάτη μας.

 

Διαθέτει απολύτως responsive σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας την εξαιρετική εμπειρία χρήστη σε κάθε συσκευή και οθόνη. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίσαμε ότι το website προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε ανάλυση οθόνης, επιτρέποντας στο κοινό να απολαμβάνει το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με Custom Widgets που εξυπηρετούν ακριβώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του. Αυτά τα widgets παρέχουν επιπλέον λειτουργικότητα και βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Αναπτύξαμε προσαρμοσμένες λύσεις που ενσωματώνονται ομαλά στο website, παρέχοντας την απόλυτη λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης για τους επισκέπτες.

Σχεδιάζετε το δικό σας έργο και θέλετε βοήθεια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας