ΩΝΑΣΗΣ Α.Ε. – Βιομηχανία Κονσερβών


2024

Year

2024

Role

Κατασκευή Website Παρουσίασης.

Client

Από το 1964 η ΩΝΑΣΗΣ Α.Ε. βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει τις καλύτερες κονσέρβες με γνώμονα την ποιότητα και την εγγύηση.

The challenge

Ένα νέο έργο, μια νέα ιστορία! Είμαστε υπερήφανοι να παρουσιάσουμε ένα ακόμα έργο για μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κονσερβών στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από το μηδέν με Custom Design και αναδεικνύει την πρωτοποριακή τους προσέγγιση και τον επαγγελματισμό τους. Μέσα από στενή συνεργασία και διαρκή επικοινωνία, καταλήξαμε σε ένα σχεδιασμό που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εταιρική ταυτότητα και τις στρατηγικές απαιτήσεις του πελάτη μας.

 

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο και επαγγελματικό website παρουσίασης. Με έναν σύγχρονο σχεδιασμό και ένα αποκρυσταλλωμένο responsive layout, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να παρουσιάσει την επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίσαμε ότι το website προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε ανάλυση οθόνης, επιτρέποντας στο κοινό να απολαμβάνει το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Σχεδιάζετε το δικό σας έργο και θέλετε βοήθεια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας