Μαρμαρίδης Έπιπλα

Year

2023

Role

Website, Eshop, Εσωτερικά συστήματα επικοινωνίας και στατιστικών, σύστημα καρτών

Client

Μία 100% ελληνική επιχείρηση, η Μαρμαρίδης Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1955. Η παράδοση, το όραμα και το πάθος για τελειότητα την εξέλιξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες επίπλων στην Ελλάδα.

The challenge

Έχοντας μελετήσει και κατανοήσει σε βάθος τη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις των πελατών στο διαδίκτυο, καταλαβαίνουμε τη σημασία της παροχής γρήγορης και φιλικής προς το χρήστη εμπειρίας αγορών. Ωστόσο, η εύρεση μιας προκατασκευασμένης λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης είναι ανέφικτη. Γι’ αυτό αναλάβαμε την ευθύνη, βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία μας, να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο, προσαρμοσμένο στα μέτρα του πελάτη μας E-shop.

Υπήρχαν πολλές συγκεκριμένες απαιτήσεις που έπρεπε να πληρεί το E-shop:

1.      Προσαρμοσμένο σύστημα για κάρτες πόντων μέλους: παροτρύνουμε τους πελάτες να συνεχίσουν να επιστρέφουν στο e-shop, προσφέροντάς τους πόντους επιβράβευσης για τις αγορές τους.

2.      Προσαρμοσμένες ζώνες αποστολής: Χρειάστηκε να ορίσουμε προσαρμοσμένες τιμές αποστολής με βάση συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και ζώνες.

3.      Γρήγορη ταχύτητα: Το E-shop πρέπει να φορτώνει γρήγορα, καθώς οι ιστότοποι με αργή φόρτωση μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης και απώλεια πωλήσεων.

 

4.      Φιλικό περιβάλλον χρήστη: Ήταν απαραίτητο να προσφέρουμε μια φιλική προς τους πελάτες διεπαφή που θα τους διευκόλυνε να περιηγηθούν στα προϊόντα, να τα προσθέσουν στο καλάθι και να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

The Result

Με επιμονή, υπομονή, υπευθυνότητα και πολλές δοκιμές για διασφάλιση της ποιότητας του έργου μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα εξελιγμένο E-shop που πληρούσε όλες τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη μας.

Οι χρήστες πλέον απολαμβάνουν μία γρήγορη, αποτελεσματική και όμορφη εμπειρία ολοκληρώνοντας τις αγορές τους.

 

Η εταιρεία από την πλευρά της έχει παρατηρήσει αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων της και στην ικανοποίηση των πελατών της.

Σχεδιάζετε το δικό σας έργο και θέλετε βοήθεια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

close-link